Hemma som fan osv

Frans Strandberg 14:25 26 Dec 2010

Klass två-varning? Ahahahaha. Tror ni den stoppade mig från att ta mig hem ellör? Alltså, jag är verkligen övertygad om att klass två-varningar inte existerade innan typ 2004. Och då var det ändå skitmycket snö ute, fast då brydde sig ingen. Det var ett skämt att åka hem idag.

Fast det hade inte gjort speciellt mycket alls om jag blivit insnöad heller. Var ju ändå hos mormor och morfar. Jag har alltid sagt att om jag kan bajsa någon annanstans än hemma utan att det känns jobbigt, så vet jag att jag kommer kunna stanna på den platsen hur länge som helst. Det är trygghet för mig.

Fast lite jobbigt hade det ju varit. Marie Claires januarinummer tog ju till exempel slut på julaftonskvällen *cutcut*. Då hade jag behövt läsa typ ALLERS nu och blivit alldeles apatisk resten av julhelgen. Men helvete, jag måste börja läsa Arn nu också. Jag ska ha seminarier om historiebruk när skolan börjar igen (kåt).

Och jag MISSADE när prins Daniöl höll tal på midnattsmässan i kyrkan! Fan vad jag är ledsen. Fast inte för min egen skull. Mest för er andra. Det hade varit så fint att twittra om. Alltså nej, jag har ingen aktiv twitter, men ändå. No doubt att det hade varit julens största skräll på le interweb. Jag som hatar spontana upptåg. Vill #prataomdet med Tarras omgående.

Julafton då? Mamma ba "Man skulle ha önskat sig en såndära padda nu när det är jul". Jag ba "va?". "Ja, iPad eller vad det heter". Fick pengar. Och strumpor. Nawww! Jag har ju redan fått min iPhone. André Pops skötte sig fint iallafall. Jag har ett hårt paket till honom om det passar sig. Vad som helst är ju bättre än typ Lisbet Åkerman.

Jag hatar ju julmusik (surprise ba!) men om jag måste lyssna på det så väljer jag Peter Jöback.

"Jag kommer heeeem igen till juuuuuuuuuul"

......så gjorde man inte det, ;pppPPPPppppp.

Fler blogginlägg från Frans Strandberg