Har blivit med twitty

Frans Strandberg 13:45 29 Dec 2010

Jag har börjat med Twitty. Mår jättedåligt över det här. Bloggen har jag ändå en viss KONTROLL över. Känner ingen överdriven ångest om att jag bara orkar uppdatera två gånger om dagen, det bara ÄR så liksom, men grejen med Twitty är ju att man HELA TIDEN förväntas vara within reach. Och god knows hur det är tänkt att man ska hinna med allt som händer där??? Tur att jag är så självcentrerad och bara bryr mig om hur det går för mig själv.

Hela den här grejen att joina Twitter var ett infall på fyllan igår natt, trots att jag var nykter. Jag har fyra (4) followers nu. Känner att det börjar stiga mig över huvudet. Jag satsar på att ha tio (10)followers innan 2010 är slut. Jag lovar att följa alla som följer mig. Alltså, förutsatt att jag fattar hur man gör? Jag hatar twitter.

Men det kan bli trevligt när skolan börjar. Då kommer ni kunna följa mig hur slaviskt som helst. När jag skriver prov, spottar i skolmatsalens salladsbuffé, nätdejtar på lektionstid, suger av estetkillar på toaletten, spelar luffarschack på matten, hånar lärare, förnedrar mina klasskamrater och kissar åtta gånger om dagen mellan 07.50 och 16.00. Lovar att vara hänsynslös.

Kanske borde säga vad jag heter på Twitty aswell, för säkerhets skull. "Fransstrandberg". Lame. Och besvikelsen när man insåg att det inte går att ha å, ä eller ö i sitt nickname!!!

Fler blogginlägg från Frans Strandberg