Datorturken

Frans Strandberg 19:47 26 Dec 2010

Det var hit en killö nyss och gjorde kaos med min dator, och tadaaa nu har jag antivirus ännu ett år framöver utan att betala någonting. Förmodligen under väldigt olagliga former också. Det känns jättebra faktiskt.

Får typ alltid panik när andra människor ska sitta vid min dator. Är jätterädd att de ska hitta skitkonstiga saker jag själv inte ens vet om finns på min dator och bara "nämen vad är det HÄR för nåt egentligen Frans, vad är det för asiatisk dvärgporr du har laddat ner???" och man ba öhh va? Sånt ska alltid hända mig.

Och nu håller vi tummarna för att den här hordatorn på elva (11) tum håller ända tills nästa mellandagsrea. Nästa gång blir det en rosa. Fast jag kom på nu vad jag vill ha mest av allt. Jag vill ha en stationär jävla monstermaskin på mitt skrivbord. Frans goes World of Warcraft ba.  Skiter totally i att det är "opraktiskt" och "tar upp mycket plats" att ha en sån. Den ska ha en enorm skärm och alla expansionspaket till Sims. Och SimCity4! Guuuuud vad jag älskar SimCity4, *vill mer än allt annat bli stadsplanerare*.

Att jag inte kunnat spela Sims sedan jag gick i åttan är typ en av mitt livs största sorger. Laptopen klarar inte av det, och jag tror att vi alla kan komma överens om att Sims upplevs bäst stationärt. Det är mest skit det här...

Fler blogginlägg från Frans Strandberg