Daniöl is Whitney

Frans Strandberg 21:30 21 Dec 2010

Alltså OMG, jag kom på nu att Daniel från Ung och Bortskämd ÄR Whitney Port från The City, fängslad i en iranierbögs kropp. De skulle lika gärna kunna vara samma person. Kanske inte rent hundraprocentigt när vi pratar om looks (förutom ögonen), fast totally när det gäller sätt, gester, värderingar, uttryck, existensiellt hjärndöda moralpredikor om livet osv osv.

Whitney Port hade varit så jävla mycket roligare om hon varit kille istället. Det hade ju varit lövely att se honom (Daniöl)  bitcha mot Olivia Palermo och typ göra kaos med henne like only an iranierbög can do.

Daniel var en värdig vinnare, helt klart. Klart att bögen ska vinna. Har inte gillat honom överdrivet mycket really genom programmets gång, men allt föll liksom på plats för mig nu under slutet, främst efter det fastställda systerskapet med Whitney Port och all that jazz.

Även om jag personligen skulle se det som ett STRAFF att behöva resa jorden runt så är det väl trevligt för honom. Och angående Paulina och hennes pappa så skulle det ju vara trevligt om han faktiskt kunde kalla henne för just Paulina och inte ba *Pauline* och le som en gris när han gör det. Liksom, varför? Och Karolinas pappa lider ju uppenbarligen av förlossningsextasen som aldrig gick över.

Fler blogginlägg från Frans Strandberg