Dagens fråga

Frans Strandberg 11:58 6 Jan 2011

Konstaterandet att en livsstilsdesigner har kommenterat min blogg under nattens gång sätter guldkant på min pubismorgon i kräksnöandet. Jag blir ju ASNYFIKEN nu på vad DET yrket går ut på? Vad skiljer en livsstilsdesigner från en livscoach? Är det livsstilsdesignern som planerar det nya livet, och livscoachen som liksom verkställer den nya ordningen och övervakar eventuella framsteg? Eller finns det helhetslösningar utan att man behöver involvera båda yrkesgrupperna i förvandlingsprocessen? Vad händer om livsstilsdesignern och livscoachen byter jobb? Blir det kaoz då ellör? Kan ingen berätta för mig? 

Klart är väl att *egoboosten* står i centrum iallafall. Det är ju den som är viktigast. Oavsett om du ska bli processoperatör eller självmordsbombare. Det är kicken man vill åt!

Vet inte riktigt hur jag ska egoboosta mig själv idag. Åt Pågen lingongrova nyss. Det sänkte mig lite faktiskt. Det är fan inte ett gott bröd. Alla som säger är lingongrova är gott ljuger. Men man äter det ändå. Det är lite som skumtomtar.

Fler blogginlägg från Frans Strandberg