Bögresa

Frans Strandberg 20:01 6 Jan 2011

Ska till Stockholm imorgon. Har inte varit där på hur länge som helst för i helvete. Typ augusti. Tidigare så levde jag ju efter regeln att aldrig åka till Stockholm utan att få en goodiebag för besväret, men efter fem månaders gävlehorande fram och tillbaka på MQ och H&M och faktumet att jag ALDRIG FÅR NÅGRA INBJUDNINGAR TILL NÅGRA ROLIGA EVENT så kände jag mig tvungen att bryta den praxisen såhär i nyårspsykosens kölvatten. Ni vet ju hur det är.

Skammen att åka till Stockholm och ba komma hem UTAN en goodiebag måste ju vara världens vidrigaste känsla.

Vi får väl se om jag kommer fram över huvud taget imorgon. GOD KNOWS vilka planer Upplands Lokaltrafik har med mig innan jag kommer fram till Upplands Väsby och får byta till pendeln. Att åka med Upplands lokaltrafik till Stockholm tar en (1) timme längre än vad det skulle göra med SJ, främst på grund av alla elva (11) fucking stopp mellan Gävle och Uppsala, fast vad gör man inte för att få resa snorbilligt. Ska börja okynnesresa med Upplands Lokaltrafik bara för att de har så horiga biljettpriser och utnyttja det direkt orimliga i att det kostar 96 kr enkel resa från Gävle till Stockholm. Och det blir ännu billigare om man sover när konduktören går förbi!

Det verkar ju bli fint väder iallafall. Kanske en plusgrad. Eller nä jag bara skojade. Det hade varit verklighetsfrånvänt. Jag ba *bög med vårkänslor*. Kommer säkert få ett isblock i huvudet, alternativt bli spetsad av en istapp (allt är vindsvåningarnas fel). Känns som att vad som helst kan hända, men det känns ju dumt att sitta här och förstöra den goda helgdagsstämningen med att förutspå nya självmordsbombningar.

Tar på mig det minst heterosexuella jag har. Min rosa Abercrombie and Fitch-tröja. Den nivån! Ska gå på HIV-café i Gamla Stan osv osv.

Fler blogginlägg från Frans Strandberg