ÅRSRESUMÉ BA!

Frans Strandberg 23:12 31 Dec 2010

Det bäzta med att vara själv på nyår är att man kan göra vad fan man vill. Typ skriva sina årsresuméer kl 23. Eftersom jag inte orkade utforma en egen årssammanfattning så snodde jag Hanapees.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
-Eh, ja? Vad har jag INTE gjort i år som jag aldrig gjort tidigare? Gud vad jag inte förstår meningen jag nyss skrev. Det är exakt som om att jag skulle vara full och fylleblogga trots att jag är alldeles nykter! Men ja, jag har gjort a lot of nya grejer i år. Ni får väl läsa själva, *orkar verkligen inte det här*.

Har du några nyårslöften?
-Hahahahaha. Så verklighetsfrånvänt. Nej. Jag lovar ingenting. Och jag har verkligen inga planer på att typ bryta dåliga vanor. Jag har inte sprungit en en enda gång sedan maj 2009 och äter chips fyra gånger i veckan. Trivs med detta pörfectly well, så jag ser ingen anledning till att göra något annat. Ni får väl säga till om ni tycker jag blir fet (det är därför jag aldrig lägger ut bilder mer på bloggy, ahahaha, not).

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
-Det beror väl på hur man ser på det. Om den somaliska slöjbruden i min italienskklass räknas som vän till mig så svarar jag ja, men annars nej.

Vilka länder besökte du?
-England (London), Spanien (Mallis, Teneriffy), Danmark (Helsingör i typ tre timmar, ni ba "MEN HALLÅ DET RÄKNAS INTE????).

Vilket datum från år 2010 kommer du aldrig glömma?
-Alltså jag är ju datumfascist, det finns så otroligt många. Första augusti kom jag ut som bög för min familj, 22 augusti gjorde jag samma sak på bloggen (det var så roligt att jag vill göra det en gång till, fast jag kom på sen att det inte gick, eller?).  11 februari var också speciellt, AND YOU WILL NEVER KNOW WHY!!!!

Vad var din största framgång 2010?
-Att jag gick på Blondinbellas releasefest, daaaaaah? Ahahahaha not. Nej men jag är väldigt stolt över att jag fått börja skriva här på Nöjesguiden faktiskt. Jag tycker att det är stort. Och jag var ju med i fucking P3 Star i mars och ba *pratade om näthat*. Det var coolt.

Största misstaget?
-Att jag aldrig fick tag på ett sommarjobb (tråkigaste sommaren EVER!!!). Och typ blogginlägg jag önskar att jag inte skrivit.

Bästa köpet?
-Min rosa iPhone. Fast eh, den betalade jag ju inte direkt själv. Helvete. Isåfall svarar jag mina skrikgula fejkraybans från tattarmarknaden på Mallis för 12 euro (sämsta prutförsöket NÅGONSIN, jag hatar mig själv, försäljaren såg hur kåt jag var på dem). Undrar hur länge de kommer hålla.

Vad spenderade du mest pengar på?
-Hej Pressbyråns tidningshylla.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
-Alltså, va? Fattar inte. Jag har inget att vara glad för.

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2010?
-Åh. "If we ever meet again" med Timbaland och Katy Perry, "I am not a robot" med Marina & the diamonds, "Hey soul sister" med Train, "Telephone" med Lady Gaga, "Waka waka" och "Loca" med Shakira, "Dum av dig" med Daniel Adams Ray, "Million pieces" med Tove Styrke, "Gamla Ullevi" med Kent, "Can't stop love" med Darin, "All the lovers" med Kylie, "Cry when you get older" med Robyn, "Kärlekens tunga" med September, "Angel Eyes" med Abba. Det räcker nu, yes?

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
-Gladare, definitivt. Hösten 2009 var en total disaster. Jag klarade av att uppdatera bloggen fem gånger om dagen enbart för att jag hade så mycket hat och bitterhet inom mig. Nu uppdaterar jag bara bloggy två, tre gånger om dagen och har never mått så bra som jag gör right now. Trist för er kanske. Förlåt. Ska jobba på att bli en mer trasig människa.

Vad önskar du att du gjort mer?
-Alltså, jag vet inte. Jag har liksom gjort så gott jag kan när det gäller det mesta, *Levt livet till maximum*. Eller jag önskar att jag hade börjat twittra tidigare.

Favoritprogram på teve?
-Minns typ ingenting från TV-året som gått, fan. Cougar Town, Ullared,  Ladies på Östermalm, One Tree Hill (första fyra säsongerna),  Lyxfällan,  Queer as Folk på dvd. Försökte titta på Sex and the City men klarade verkligen inte av det. Och "Dating in the dark", HAHAHAHAHAHAHA! Och Hans Fahlén i Förkväll of course.

Vad gjorde du din födelsedag 2010?
-Inget nämnvärt. Umgicks med släkten, cashade in pengar, nätdejtade när gästerna åkt hem.

Hur skulle du beskriva din stil 2010?
-"Lite för mycket". Blicken man fick när man kom till skolan i gröna chinos och turkos piké. Och manin att köpa massor av rosa plagg i samband med att jag kom ut som bög, *identitetskris*.

Den bästa nya personen du träffade?
-Min bästa vän, nowadays. Det gick fort. Vi är varandras trash cans. Öser allt skit på varandra som ingen annan orkar ta emot. Har ingen aning om hur vi står ut med varandra faktiskt.

Fler blogginlägg från Frans Strandberg