Äääpps

Frans Strandberg 14:26 9 Jan 2011

"Frans eftersom att du verkar vara helt galen i din iphone tänkte ja att du måste ha massa grymma, roliga appar. kan du inte skriva ett inlägg och berätta vilka du har (har en känsla av att du har lite skumma roliga grejer) :D"

Hahahaha. Alltså. Jag är en lat människa. Blir nervös av tanken på App Store, men eftersom man liksom inte klarar sig utan den så har jag ju laddat ner en del totally användbara grejer därifrån ändå. Allting gratis of course.

Har of course Twitty och Facebook som egna appar. Twitty är den överlägset mest användna appen. Skulle dö utan den, for real. Sen så har jag typ samtliga av Norstedts quizappar, ba typ språk jag inte ens kan prata. Kommer kunna flytande tyska innan sommaren om jag fortsätter att öva på bussen till och från skolan. Superpraktiskt. Plus iTranslate, ba någon grej som översätter whatever man skriver in. Sen så har jag FlightRadar24 också. Typ hela Europas flygtrafik i telefonen, ba typ värsta radaren. Inget konstigt alls med det osv osv. Brukar sitta och leka med den innan jag går och lägger mig på nätterna, ba kollar läget i Frankfurt am Main osv. Kan inte sova annars. Och Pressbyrå-äääppen, men alltså, jag tycker den är rätt värdelös.

Och har of course en uppsjö av radiokanaler också, även om den enda jag lyssnar på är Lugna Favoriter och lite podcasts från SR. Typ Tankesmedjan. Löv! Lyssnar alltid på dem under lektionstid när jag borde göra god knows what.

Ni ba "Uuuuuuh har du inga SPEL eller?", jag ba eh? Jag har fyra i rad. Det är allt. Fjortizar spelar pigrush, jag ba roar mig med Norstedts tyska-ääääpp när jag har en stund över. Sen har jag ju Aftonbladet, spanska statstelevisionens play-ääpp och lite annan grammar porn just for fun.

Har en gayäpp också, ba "Qrushr", men den är så jävla kass när man ba sitter i Gävlö och den försöker hitta "hot male studs in your area". Det gör den aldrig. Har aldrig hänt och will never happen.

Fler blogginlägg från Frans Strandberg