Jimmi Eriksson får medalj av prinsen

Årets kock 2016: Jimmi Eriksson

16:56 11 Feb 2016

"Med rötterna i den svenska traditionen men i ett nutida utförande" tog Jimmi Eriksson hem priset som svensk mästare i professionell matlagning – Årets kock.

Med fem timmar på sig att laga två varmrätter vann Jimmi Eriksson, kock på Lilla Ego, idag Årets kock 2016. Med kravet att 50 procent av tallriken skulle bestå av grönsaker drog Jimmi hem vinsten med en fisk- och skaldjursrätt samt en rådjurssadel. Johan Backeus från Aveqia kom på andra plats och David Lundqvist från Gute Grill och Bar landade på tredje plats. 

Vid prisceremonin på Annexet i idag fick Jimmi Eriksson ta emot mejerimedaljen av Prins Carl Philip.

Läs också vår recension av Lilla Ego här.

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Poppy

Öppningen är fortfarande så pass ny att inte ens serveringstillståndet är på plats i samband med att vi besöker krogen för första gången.

Krogrecension: Gurras

I samma ögonblick som vi stoppar in foten på Postgatan 16 möter huvudpersonen själv upp med ett fast handslag och ett smittande leende på läpparna.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!