Snook återförenas (kanske) – och här är (kanske) fem av deras nya låttitlar

Stina Vickhoff 13:52 24 May 2016

Två gamla polare går och tar en kaffe, lägger upp en bild och internet går lös  Snook ska återförenas (eller?). 

Vad betyder egentligen bilden Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray, tidigare och tillsammans kända som Snook, la upp på Facebook under gårdagen? Och vad ska de eventuellt göra ihop? Ingen vet. Ingen undrar.

Vi tog oss friheten att reinventa deras gamla låttitlar, som inspiration till duon – ifall det nu, mot all världens förmodan, skulle råka visa sig att det som kanske händer i studion framöver inte blir "det bästa".

1. Bitterfitta (original: Superfitta)
"Rör din stjärt gumman, du ser ut som Catwoman" och "sitter du blir du ju tjock och ful" lyder några av textraderna ur Snooks gamla superdänga. Och när man rört sin stjärt men ändå inte ser ut som Catwoman blir man ju som bekant bitter. Inte nog med det. Man blir en bitterfitta. Och antagligen "tjock och ful" på kuppen.

2. Fett med problem (original: Inga problem)
Det är väl ingen hemlighet att både Daniel och Oskar haft fett med problem – med varandra, alltså.

3. Åker aldrig taxi, löper helst (original: Längst fram i taxin)
Mellan sporadiska skiv- och singelsläpp kan det inte undgått en jävel att Daniel blivit gravt löpfrälst och dedikerat sitt liv åt redigt tighta spandex-byxor och seriöst joggande. Vi gissar att han inte längre åker så mycket taxi.

4. 2010 nånting det var back in the days (original: 1990 nånting det va back in the days)
Det var back in the days när Oskar släppte Från och med du samt ett soloalbum som spelades mer än någon låt någonsin spelats och Daniel fick eld i röven och också släppte solodebut fort som fan men inte lyckades riktigt lika bra alls.

5. Blod, svett och tårar (original: Snook, svett och tårar)
Daniel sjunger som bekant "fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten, varit död i minuter" i Gubben i lådan, vi antar att det var blod inblandat. Daniels löpning lär ha generat en del svett, kan man tänka sig. Och Oskar har ju uppenbarligen gråtit en ansenlig mängd tårar under arbetet med sin deppskiva om uppbrottet med Veronica Maggio.

Läs även: Fem låttitlar som hade varit bättre än Håkan Hellströms Brinner In The Shit.

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!