Gänget bakom Yuc öppnar ny restaurang

09:15 20 Feb 2019

Fredagen den 22 februari slås dörrarna till HaQ upp. 

HaQ är den tredje krogen i Odengruppen, som även driver Yuc Mexican och Yuc Latasian sedan tidigare. Den här gången är det klassiska svenska husmansrätter i tapasformat som står i centrum.
– Formatet är skapat för att tilltala alla, från den som vill göra en nostalgisk matresa till barndomens stuvade makaroner med falukorv, till den nyfikne turisten som vill prova på något riktigt svenskt, säger Pierre Jacob, delägare HaQ/Odengruppen. 

Även på dryckessidan blir det klassiskt svenskt då barchefen Isak Holgersson, som senast kommer från L´Avventura, har låtit filmjölken, messmöret och rödbetan ta plats bredvid spritsorter som aquavit och punsch.

HaQ ligger på Västra Järnvägsgatan 11, i samma lokaler som tidigare huserat bland annat restaurang Clou. Krogen kommer att ha öppet för frukost alla dagar i veckan, för lunch måndag till fredag och för middag tisdag till lördag. 

Läs mer på haq.nu.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!