Eggs Inc. öppnar på Malmö Centralstation

15:18 28 Sep 2015
Tidigare i år fick Sverige sin första snabbmatskedja med ägget i fokus när Eggs Inc. öppnade på Regeringsgatan i Stockholm. Nu, åtta månader senare, tar de första steget mot att bli en kedja i och med öppningen av Eggs Inc. Malmö Central.
 
Andreas Hedlund utsågs till Årets Kock 2002 och är Nobelfestkock och gastronomiskt ansvarig på Stadshuskällaren. I Februari detta år startade han tillsammans med grundarna Dan Lorentzon och Fredrik Önrup en snabbmatsrestaurang med ett lite annorlunda koncept som finansierades delvis genom crowdfunding.
 
– Vi har identifierat ett tomrum i snabbmatssegmentet. Det går knappast att hitta nyttig snabbmat och det finns ingen i hela världen baserad på ägg, vad vi har kunnat se på nätet i alla fall. Det finns restauranger som serverar ägg men inte på vårt sätt, berättar Andreas Hedlund i ett pressmeddelande.
 
På Eggs Inc. är wrapbrödet inte bröd, utan en tunn omelett
 
På Eggs Inc. serveras mat som täcker hela dagens behov, från frukost till lunch eller middag. Just nu pågår byggandet av den nya restaurangen för fullt.
 
– Vi hoppas på öppning av Eggs Inc. Malmö central vecka 42 eller senast 43, säger Dan Lorentzon.
 
Stad: 
Lokal: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Bistro de Paris Det slår det mig ibland att jag besöker det franska köket för sällan. Köket som brukar vara ett säkert kort med sin bœuf bourguignon som värmer i vinterkylan.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!