Åre Sessions – dag 2

09:33 2 May 2017

Under Åre Sessions andra dag träffade Frasse Levinsson en rad människor som skulle kunna vara upprörda på honom, däribland Little Jinder. Dessutom fick han en utskällning av sin chef, och blev väldigt full.

Dagen började med att jag vaknade i mitt rum på Holiday Club Åre, som till skillnad från mina Nöjesguiden-kollegors rum saknade jacuzzi i badrummet, gästbadrum och bastu. Jag är tydligen den minst viktiga influencern i hela Åre.

Efter att ha ätit frukost och blivit utskälld av min chef Jenny Nordlander för att jag jobbade för lite under dag 1 la jag mig i sängen och skrev en artikel om Cafés lista "9 anledningar till att du hamnar i friend zone", ett ord jag inte visste att det fanns vuxna män som inte är med i Ensam mamma söker eller Gift vid första ögonkastet som använder. Lite vågat med tanke på att jag sett både Daniel Lindström och Emil Persson svassa omkring på hotellet. Men jag gillar att leva farligt.När jag skrivit klart gick jag till Max och åt lunch. Eftersom jag är redaktör för bricktidningen vi gjorde ihop med Max under Åre Sessions var mitt ansikte på bild på alla brickor. Därför betedde jag mig som om jag ägde stället under hela besöket.


Little Jinder.

Efter lunch fyllnade jag till i hotellobbyn medan jag väntade på Little Jinder. Jag var orolig att hon inte skulle vilja prata med mig i och med att flera av våra läsare hörde av sig och sa att intervjun var "obehaglig" och "liknade ett polisförhör" sist jag snackade med henne. Och att hon nyligen kallat Nöjesguiden "horor". Men när hon kom var det kram och inga konstigheter.


Frasse Levinsson, Peyvand Ahmedi, Jenny Nordlander, Sanna Verner-Carlsson och Thobias Johansson.

Sen gick jag på MTV:s poolparty. Trots att jag hade på mig hoodie och jeans var jag inte varmast klädd. Min kollega Peyvand körde nämligen byggjacka och pälskrage. Det blev oerhört varmt eftersom festen var i en bastu. Till slut kapitulerade jag och tog av mig på överkroppen. Då fick mina kollegor se att jag har ett Bob Dylan-porträtt tatuerat på bröstet, vilket tydligen var mycket lustigt.


Amanda Winberg.

När vi fått nog av hettan gick vi och åt middag ihop med Amanda Winberg. Jag var praktikant på Aftonbladet när hon var med i Idol. Den hösten intervjuade jag henne varje vecka, och hon verkade aldrig särskilt road av att göra de där intervjuerna. Därför hade jag nojat lite över att träffa henne igen. Men även det var i onödan. Det var jättetrevligt att äta med henne.

Sen såg vi Amanda spela på vår fest. Här någonstans börjar kvällen bli suddig för min del. På min Instagram Story dagen efter såg jag att jag blev konfronterad av Joel Ighe som tyckte att han "stod tomhänt", medan jag tyckte att jag hade gett honom en hög med åtminstone 20 ölbiljetter.


Josefina Hillman.

Därefter gick jag på Little Jinders konsert i arenan, innan jag gled upp på festen i svit 302. Där träffade jag ÄNNU en person som det potentiellt sett skulle kunna vara jobbigt att stöta ihop med. Nämligen Josefina Hillman, som efter en Dublinresa hon fixade till mig tyckte att jag portätterade den som "en bjudresa ingen egentligen ville vara på". Men på min Instagram Story ser jag att vi dansade till Vi är på gång med Tomas Ledin och hade riktigt roligt tillsammans.

Pga jättefull blev jag kvar på svitfesten och missade en del saker som jag egentligen hade velat se, till exempel Joys spelning på vår fest (som ska ha varit något av en höjdpunkt enligt alla som var där) och Veronica Maggio i arenan. Hur kvällen slutade minns jag inte riktigt, men jag tror att jag vek av när det blev strömavbrott i sviten.


Joy och Panda Da Panda.

Läs även Jenny Nordlanders sammanfattning av dag 1 på Åre Sessions och "Little Jinder: Jag hatar inte Nöjesguiden".

Glöm inte att följa Nöjesguiden på Facebook.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!