Foto: Avro/Wikimedia.

Angie Bowie är ovetande om sin exmans död

14:32 11 Jan 2016

Nyheten att David Bowie gått bort i cancer har påverkat många – men en person har fortfarande inte nåtts av nyheten. Den ikoniska sångarens exfru, Angie Bowie, är med i brittiska Celebrity Big Brother och därmed helt isolerad från omvärlden.

Det är knappt en vecka sedan Angie Bowie gick in i Big Brother-huset för att låta sig filmas dygnet runt av Channel 5. När programmet började klipps kontakten till omvärlden för deltagarna, och hon har därför ännu inte nåtts av nyheten om David Bowies död. Representanter från den brittiska TV-kanalen har bekräftat att hon än så länge är ovetande, men att de ska informera henne off camera vid första lämpliga tillfälle. Vad som kommer hända efter det, det vill säga om hon lämnar huset eller inte, är ännu oklart.

Läs också: Ode till David Bowie, 1947–2016.

Paret var gifta i tio år, från 1970 till 1980, och har sonen Duncan tillsammans, även om han numera inte har någon kontakt med sin mamma. Enligt Angie har hon inte träffat David på 40 år och hon har sagt att "I go to great lengths to avoid him".

Angies uttalanden i Big Brother-huset har redan hunnit skapa en och annan rubrik, och framför allt har hennes uttalanden om det misslyckade giftermålet med David Bowie fått en hel del uppmärksamhet. Angie verkar helt enkelt inte ha mycket till övers för sin exmake och har bland annat anklagat honom för att ha vänt deras gemensamma son mot henne. 

UPPDATERING: Efter att Angie Bowie fått veta om hennes exmakes död berättade hon det för en annan deltagare inne i huset – med de något kryptiska orden "David is dead" – varpå deltagaren flippade ur i tron att det var en tredje deltagare i huset, vid namn David, som hade dött. Nedan följer de kanske mest bisarra tv-minuterna vi sett på länge.

Läs recensionen av Blackstar – Bowies sista skiva.

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!