A$AP Rocky investerar i Klarna

Redaktion 21:30 1 Jun 2021

Rakim Mayers har gått in som investerare i Klarna och kommer samtidigt att bli företagets VD för en dag.

Betaltjänsten Klarna fortsätter på det med Snoop Dogg utstakade spåret med artistsamarbeten. Näst ut att investera i företaget är sverigebekantingen A$AP Rocky.
– A$AP Rocky går inte att sätta i ett fack. Han utmanar status quo varje dag. Nu när konsumentupplevelsen i detaljhandeln kräver nya upptäckter, personlig anpassning och hållbarhet har vi från Klarna mycket att lära av honom, säger Klarnas ordinarie vd Sebastian Siemiatkowski i ett pressmeddelande.

När A$AP Rocky tillträder som Klarnas VD den 1 juni kommer han enligt samma pressmeddelande först och främst att hjälpa företaget inom mode och hållbarhet. En av rapparens viktigaste åtgärder blir att bryta det globala dödläge som rått för mode det senaste året.
– Dessutom, 16 år efter att jag grundade Klarna tycker jag att jag gjort mig förtjänt av en ledig dag, fortsätter Sebastian Siemiatkowski.

För två år sedan dömdes ASAP Rocky till villkorlig dom och böter i en internationellt uppmärksammad rättegång, som följde efter ett bråk i samband med en spelning i Stockholm. Han återvände senare samma år för en headlinekonsert i dåvarande Globen. 

Läs även: Ät som A$AP Rocky

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!