Johan Jureskog och Olli Kilpi.

Jureskog i samarbete med McDonald's

08:36 22 Oct 2015

Krögaren Johan Jureskog driver till vardags restaurangerna AG samt Rolfs Kök i Stockholm. Nu teamar han upp med hamburgerjätten i deras satsning på gourmetburgare. 

– Jag delar McDonald’s passion för hamburgare och har tidigare suttit i juryn för deras hamburgertävling, men det ska bli roligt att från och med nu långsiktigt få bidra med min erfarenhet kring gourmetburgare, säger krögaren själv i ett pressmeddelande.

Samarbetet innebär i praktiken att krögaren tillsammans med kedjan ska ta fram nya smakkombinationer och recept med fokus på gourmetburgare. McDonals introducerade konceptet gourmetburgare på den svenska marknaden i april i år med Beef Bacon Clubhouse och Chicken Bacon Clubhouse, och kommer att fortsätta utveckla detta under den närmaste framtiden.

Läs mer: McDonald's inför bordsbokning

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Poppy

Öppningen är fortfarande så pass ny att inte ens serveringstillståndet är på plats i samband med att vi besöker krogen för första gången.

Krogrecension: Gurras

I samma ögonblick som vi stoppar in foten på Postgatan 16 möter huvudpersonen själv upp med ett fast handslag och ett smittande leende på läpparna.

Fei

Lägst upp i Petter Stordalens senaste hotellkomplex, ute på Lindholmen, ligger restaurang Fei. En kinesisk tillflyktsort med utsikt över Göteborgs hamninlopp. Byggherren till fastigheten som restaurangen och hotellet ligger i är den kinesiska biltillverkaren Geely, mångårig ägare till Volvo. Med en ambition om att skapa en kinesisk restaurang i absoluta toppklass, öppnade ägarna upp plånboken på vid gavel och importerade både stora delar av inredningen, samt några enligt utsago, riktigt vassa kinesiska kockar.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!