Videopremiär: Markus Krunegård – Trointeduärnåt City

15:48 19 Oct 2018

Se Markus Krunegårds nya musivikdeo först av alla här.

Nöjesguiden har fått äran att inhysa premiären för Markus Krunegårds musikvideo till låten Trointeduärnåt City från hans nya skiva. Tillsammans med videon skickade Markus Krunegård ett mejl som vi valt att publicera i sin helhet.

ny (jaja låten finns redan på spotify men va ska jag kalla det då?) singel, + NY VIDEO av maestro Henrik Burman ute nu.

vissa låtar skaver sig fram till att bli bra, denna var en sån. Rytmiken i texten är för svängig för att ja ska komma undan med det, det tog en massa tid att få till, riffet är för mkt EDM, det måste filas ihop med rocken, ännu en låt med Norrköping som fond, är det en bra idé?, det var en svårt snitslad bana i svart backe men allt detta gick att få till, kanske därför, för att det var så segt, så är trointeduärnåt City ett av mina favoritbarn på skivan, som en störig idiot som ändå "har nåt" som du till sommaren blir närmast i klassen med.

Henrik Burman (ex sapmi sessions, psl, krunegård & jinder på turné mm + kommande hemliga stordåd) frågade om han fick regissera videon till låten, äntligen lite flyt för denna melodi tänkte jag o mkt riktigt, jag älskar denna personliga förstärkning/tolkning av låten! pizza peroni o prima party i trointeduärnåt città silvi marina.

VIDARE är det snart turné, lokal trollkarl / illusionist, är bokad til vart och ett av turnensl 21 stopp, det kommer bli MAGISKT! ses i ditt trointeduärnåt City!Läs även: "Markus Krunegård: Utbrändheten var det bästa som har hänt mig"

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!