Videopremiär: Cissi – Fragile Like a Bomb

Redaktion 08:47 31 Mar 2023

Se videon till Cissi Wallins debutsingel här. 

För inte alltför längesen slog det ner som en bomb i mediesverige att Cissi Wallin hade sadlat om och nu satsar helhjärtat på en musikkarriär. Den första singeln Fragile Like A Bomb släpptes på den internationella kvinnodagen den 8 mars. Nu är videon till densamma här. 

"Not Fragile Like A Flower, Fragile Like a Bomb" är ett tidlöst feministiskt citat som ofta förknippas med alltifrån Frida Kahlo till domaren Ruth Bader Ginsburg.

Hur kom du på tanken att göra en låt kring det? 
– Det var nog inte mer än att jag ville ha en stark och ganska rak titel. Jag skriver alla texter och har ändå skrivandet i ryggmärgen med 15-20 år av professionellt skrivande bakom mig. Texten är väl inte så konkret i sin helhet heller utan man kan lägga in sina egna tolkningar i den, vilket jag tycker är en av grejerna som är så fantastisk med musik. Men jag tänker generellt bredd med cred. Jag vill skriva låtar som kan spelas både på P3 och Radio Rix, sen får vi se om det blir så.

Videon är regisserad och klippt av Christoffer Paavilainen. För styling står Chrystelle Eriksberger och hår samt makeup är signerat Lina Beu. 

Läs även: Cissi Wallin kommer ut som artist.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!