Vassa Eggen öppnar igen

15:48 5 May 2020

Slår även ihop påsarna med Tako samt kör ut cocktails via bordsservering. 

Ägarna till Vassa Eggen och Tako stängde abrupt båda krogarna i samband med de restriktioner som trädde i kraft för två månader sedan. Stängningen var på obestämd tid, med en förhoppning om att åter öppna i slutet av sommaren.

Men redan från den 6 maj öppnar de nu upp igen, med ett antal förändringar. Restaurangen har möblerats om med något längre mellan borden i matsalen samtidigt som mindre bord har placerats i bardelen som normalt har mycket ståyta. 

Baren kommer att erbjuda bordsservering för att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.  
– Nu kan vi äntligen öppna Vassa Eggen på ett sätt där vi kan erbjuda både härlig stämning och en trygg miljö för gäster och personal. Vi tror att många kommer uppskatta kombinationen Vassa Eggen och Tako på menyn samt möjligheterna till cocktailhäng för några få vid barborden, säger Kristofer Sandström, delägare till Vassa Eggen och Tako.

Menykombinationen består av att förätterna kommer från systerrestaurangen Tako, medan varmrätterna är signerade Vassa Eggen. Restaurangen har öppet för lunch måndag till fredag från 11:30 och kvällstid onsdag till lördag från 18:00.

Läs även: Tennstopet smygöppnar efter renoveringen.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Petri

Petter Nilsson har tidigare bland annat ansvarat för driften på Spritmuseums restaurang och drivit restauranger i södra Frankrike.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!