Nu smygöppnar Tennstopet efter renoveringen

14:42 5 May 2020

Tennstopet smyger försiktigt igång verksamheten efter en längre renovering. 

Såväl Tennstopet som den nya bakfickan Tennstopet Grill skulle ha öppnat i mitten av april, men senarelade detta på grund av corona times. Nu har emellertid de främre delarna av restaurangen öppnat tillsammans med uteserveringen. 
– Tennstopet har funnits i över 100 år. Alltid med generösa öppettider, vilket är något som våra gäster också förväntar sig. Nu har vi platser för en mindre skara än normalt men är otroligt glada att kunna öppna upp igen, säger Christian Olsson, delägare.

De bakre rummen på Tennstopet samt nytillskottet Tennstopet Grill håller tills vidare stängt.
– Vi vill såklart öppna hela Tennstopet och Tennstopet Grill så snart som möjligt. Nu blir det en smygöppning med förhoppning att kunna dra på stort så snart det går, fortsätter Christian Olsson.

Tennstopet ägs sedan 2012 av Christian Olsson och Kristofer Sandström, som även driver bland annat Vassa Eggen och Tako. Nya Tennstopet Grill blir en bakficka i den intilliggande lokalen. 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!