Vad gör Christine Friberg nu?

Redaktion 11:27 14 May 2020

Vi frågade modegurun och klubbprofilen Christine Friberg hur hon får tiden att gå. 
 

Vad har du gjort idag? 
– Idag fyller jag år! Så har firat med mina närmsta. Började dagen med meditation sen varit på Hagabadet, där jag brukar gå på yoga, simma och träna. Väldigt glad över att vi fortfarande har möjligheten att få göra detta och inte är helt isolerade. Sedan åt jag lunch med min bästa vän. Nu hemma för middag och bubbel. 
 
Men grattis, jag visste inte! Är det såhär dina dagar ser ut generellt nuförtiden? 
– Mer eller mindre. Jag tränar cirka tre gånger i veckan, mediterar varje dag, skriver dagbok och pysslar med lite olika projekt som jag har på gång. Försöker göra lite musik och spelar in mixar. Sen har jag ju barn också, så mycket av min tid läggs ju på dom så klart. 
 
Har du haft corona? 
– Nej, varit väldigt frisk än så länge. 
 
 

"Jag försöker vara i nuet och har ingen stress"

 
 
 
Hur stor är din existentiella svindel över att telefonen är tyst?
– Jag försöker vara i nuet och har ingen stress över sådant alls faktiskt
 
ÄR den tyst? 
– Nja.. inte direkt.. Sen så pratar jag mer i telefon med vänner nu än innan. Så fint att en tar sig tiden att prata och lyssna på varandra.
 
Hur får du tiden att gå?
– Jag sysselsätter mig rätt ordentligt med alla mina projekt.  Sen läser jag mer än innan och spenderar väldigt mycket tid med mina döttrar, min bästa vän som bor hos mig varannan vecka och min pojkvän. Vi försöker också ta tid till att sitta i hans studio och skapa fet musik ihop. 
 
Tror du att livet kommer att återgå till det normala framöver, eller hittar vi ett nytt normalläge?
– Jag hoppas faktiskt väldigt mycket på ett nytt normalläge. Då jag känner att så som vi levt inte varit fördelaktigt för oss eller för planeten. Jag hoppas innerligt att detta kommer få oss att tänka till och skapa en ny framtid i harmoni för alla. Lite drömskt, men sån är jag.
 
Vad är det första du kommer att göra när det här är “över”? 
– Jag hoppas att jag kommer stå bakom spelarna b2b med några av mina fantastiska dj-kollegor på ett härligt open air, och få krama om och dansa tillsammans med många av mina vänner.
 
Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!