Foto: Eva Dahlgren.

Thåström gör smyckeskollektion för Efva Attling

10:00 17 Sep 2020

Japp, du läste rätt. 

Sveriges punkpionjär Joakim Thåström gör något så ovanligt som ett kommersiellt samarbete. Den 17 september släpps en smyckeskollektion som bygger på Efva Attlings design och Thåströms låttexter. 
– Efva var väldigt bra på att övertala. Hon är en väldigt passionerad människa och jag gillar det. Jag säger nej till nästan allt men tänkte att jag kanske nån gång måste göra tvärtom. Jag fick en ring av Efva som det står ”Fan fan fan” på, det lät som en rolig och annorlunda idé och…tja, smycken är fint.

Ett armband innehåller raden ”Det är ni som är dom konstiga det är jag som är normal”, ett halsband och örhänge bär raden ”Beväpna dig med vingar” och Dödsbrickan, som är det smycke Thåström varit mest involverad i, har textraden "Det finns en stjärna man får ta ner" ingraverad.
– Thåström är en fantastisk poet med sån kraft. Han kan komma otroligt nära med få ord. Jag har också alltid använt mig av ord för mina smycken och jag vill fortsätta beröra människor med ord, säger Efva Attling.

Kollektionen lanseras den 17 september på thehogdalen.com. Lanseringen sker i samma serie som Jocke Berg tidigare har medverkat i.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!