Tennstopet skjuter upp nyöppningen

13:26 1 Apr 2020

Såväl Tennstopet som den nya bakfickan Tennstopet Grill senarelägger premiärerna. Båda restaurangerna skulle ha öppnat i mitten av april.

Med hänsyn till de nya myndighetsreglerna ska ett nytt datum för öppningen av Tennstopet sättas så fort situationen har förändrats. De senaste tre månaderna har Tennstopet genomgått en omfattande renovering av köks- och personalutrymmen, samtidigt som den nya bakfickan Tennstopet Grill har tagit form. 
– Vi är oerhört ledsna och besvikna att tvingas skjuta upp premiären, både med hänsyn till våra gäster men även vår personal. Men att vi kommer att öppna, det kan vi lova. Tennstopet har en unik historia som är allt annat än färdigskriven, säger Christian Olsson, delägare Tennstopet.

Några nya datum för nyinvigning av Tennstopet och premiären av Tennstopet Grill kan han emellertid ännu inte ge. 
– Vi är alla i en mycket svår och ny situation som vi måste förhålla oss till på bästa möjliga sätt. För oss på Tennstopet är det viktigt att kunna utlova att vi öppnar. När vi öppnar får vi återkomma med, fortsätter Christian Olsson.

Läs även: Vassa Eggen och Tako öppnar kiosk.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!