Foto: Niklas Nyman.

Sixten och Frans skakar liv i Calle P

09:50 11 Sep 2018

Nu öppnar gänget bakom Sixten och Frans upp i Berzelii Park. 

Den sista lördagen i maj stängde Sixten och Frans på Kungsholmen för gott. Eller nästan, för en fortsättning var redan planerad. Nu tar trion bakom den populära krogen istället över lokalerna som senast varit Bistro Berns, och återupplivar det tidigare namnet Calle P – som övergavs i slutet av 90-talet.

Trion bestående av Anton Surtell, Axel Ohlson och Simon Ramn Alenius har alltså tagit sitt pick och pack och flyttat in till centrum. Deras nya hemvist, som har utsikt över Nybroviken består av matsal, bardel och en uteservering i trädgården.
– 
Den som varit på Sixten och Frans kommer att känna igen sig i vår take på meny, känsla och atmosfär. Vi ser fram emot att välkomna både våra tidigare stammisar och övriga stockholmare till nya krogen. Extra kul känns det att ge nytt liv till Calle P i Berzelii Park – men med en ny och modern känsla, säger Anton Surtell.

Den nya krogen, med det gamla namnet, öppnar preliminärt den 27 september.

Läs även: Videgård öppnar Videgård.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!