Såstema på Woodstockholm

09:07 10 Sep 2019

De kommande veckorna dyker Mosebackes matstudio djupt ner i måltidsvärldens viktigaste kondiment.

Woodstockholm har gjort sig kända för att inte banga på roliga temamenyer, och nu är det dags för en ny sådan. I det nya temat Sås ryms rätter som Sauce Noisette till pocherat ägg, Bayonnaise till Woods tartar och Bearnaise och rödvinssås till fläskkotlett och griskind i Woods tolkning av den klassiska rätten Filet Mignon Black&White.

Mälargös serveras med amandinepotatis och Sandefjordsås, och bland desserterna märks såväl rysk-finsk kolasås och italiensk Zabaione.

Woodstockholms såstema har premiär den 10 september och pågår under hösten.

Läs även: Flytande matkomponenter – Så(s) funkar det

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!