Saltimporten Canteen stänger sin take away-filial

22:31 20 Sep 2015
För ett år sedan öppnade hyllade lunchrestaurangen Saltimporten Canteen till mångas stora lycka en take away-filial på Regementsgatan. Istället väntar nya äventyr, som än så länge är hemliga.
 
– Vi har tagit beslutet att lägga ner den verksamheten, för vi har några andra saker som är på gång. Det var ett väldigt lyckat försök på så sätt att vi fick kontakt med nya gäster och att vi fick pröva på det, men nu vill vi satsa på Saltimporten och nya projekt, säger Saltimporten Canteens ena ägare Ola Rudin i en intervju i Sydsvenskan.
 
Deras nya satsning ligger runt ett år framåt i tiden, och är än så länge inte känd. Saltimportens ordinarie restaurang på Hullkajen kommer dock att finnas kvar i sin vanliga skepnad.
 
Stad: 
Lokal: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Gerege

Sedan övertagandet av klassiska Mongolian Barbecues lokaler på Södra Promenaden 2017 har Gerege varit ett spännande tillskott på Malmös restaurangkarta.

Krogrecension: Sushi Rebellion

I våras skrev vi om faktumet att antalet sushirestauranger som poppade upp i Malmö höll god takt med antalet barn som förlöstes i babyboomen på 40- till 60-talet. Sushi Rebellion var en av dessa, som vi dessutom uppmärksammade i samband med att det blev klart att man skulle slå upp portarna.