Bild: TODAYonline

Ryskt hantverksöl i fokus på ny festival

13:58 13 Jan 2017

Den 28 januari går Russian Craft Beer Festival av stapeln i Malmö.

Parallellt med Nöjesguidens årliga ölmässa i Stockholm är det premiär för en ny slags ölfestival i Malmö. Den heter Russian Craft Beer Festival och fokuserar, precis som namnet skvallrar om, på ryskt hantverksöl.

Evenemanget äger rum på och arrangeras av Taproom den 28 januari. De har bjudit in 12 ryska bryggerier som kommer att visa upp en rad olika ölstilar mellan 15.00-22.00. Inträdet är gratis, men för att kunna smaka ölen får man köpa polletter i entrén som sedan gäller som betalning framme vid tapparna.

Bland de medverkande bryggerierna hittar vi följande aktörer: Stamm Beer, Velka Morava, Jaws Brewery, Victory Art Brew, Bakunin Brewing Co, One Ton Brewery, AF Brew, Heartly, Green Street Brewery, Zagovor Brewery, Plan B och Knightberg Family Brewery.

Läs även: "Allt om Nöjesguidens Ölmässa 2017"

Stad: 
Lokal: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Gerege

Sedan övertagandet av klassiska Mongolian Barbecues lokaler på Södra Promenaden 2017 har Gerege varit ett spännande tillskott på Malmös restaurangkarta.

Krogrecension: Sushi Rebellion

I våras skrev vi om faktumet att antalet sushirestauranger som poppade upp i Malmö höll god takt med antalet barn som förlöstes i babyboomen på 40- till 60-talet. Sushi Rebellion var en av dessa, som vi dessutom uppmärksammade i samband med att det blev klart att man skulle slå upp portarna. 

Senaste krogrecensionerna i Malmö

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!