Restaurang Nook flyttar till Stockholmsverken

13:01 15 Nov 2021

Får en fem gånger större lokalyta på Rosenlundsgatan.

Nook har legat på Åsögatan på Södermalm i snart åtta år och har under åren både belönats med såväl stammisar som en Bib Gourmand. Nu tar de sitt pick och pack och flyttar verksamheten till stadsdelen Stockholmsverken vid Södra Station. 

Den nya restaurangen som ligger på Rosenlundsgatan 33 kommer att bestå av fyra olika delar, varav matsalen är en. Dessutom kommer två uteserveringar att finnas. 
– Vi har många spännande planer för restaurangen och återkommer framöver med mer information om vad vi kommer att erbjuda här, säger Alexander Bäckman som är restaurangchef för Nook. 

Krogen växer från cirka 200 till drygt 1 000 kvadratmeter. Samtidigt menar Alexander Bäckman att målet är att bibehålla den känsla av kvarterskrog som restaurangen på Åsögatan utstrålar idag. 

Nook gör i samband med flytten restauranger som Gemla och Bun Bun sällskap i den nyetablerade stadsdelen.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
Publicerad i tidning: 

Texten har även publicerats i Nöjesguiden nr 12, 2021.

0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Melanders Södermalm

Det var i början av förra året som det meddelades att Söderhallarna skulle renoveras inom en nära framtid, och majoriteten av de etableringar som huserar där behövde maka på sig. En av dessa var Melanders som befunnit sig på adressen sedan 1992. Sökandet efter nya lokaler sattes därmed igång och i slutet av samma år meddelades att Melanders istället tar över Södra Sällskapets lokaler på Åsögatan. 

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!