Bun Bun öppnar restaurang i Stockholmsverken

10:28 24 Jun 2020

Den fransk-vietnamesiska foodtrucken får en fast hemvist. 

I början av juli öppnar Bun Buns första restaurang. Platsen är den nya restaurangdestinationen Stockholmsverken på Södermalm. 
– Vi har genomlevt en väldigt speciell vår då stadslivet i stora delar varit nedsläckt. Allt eftersom människor börjar hitta tillbaka till stadens olika rum vill vi kunna erbjuda Södermalmsborna nya upplevelser. Därför är vi jätteglada att Bun Bun väljer att flytta till Stockholmsverken, säger Per Helgesson, marknadsområdeschef på AMF Fastigheter.

Bun Bun serverar fransk-vietnamesisk mat och på menyn finns vietnamesiska tacos, nudelsallader, risrätter, sallader och inte minst den vietnamesiska baguetten Báhn Mi.
- Vi ser Báhn Mìn som det perfekta exemplet på det moderna, gränsöverskridande köket. När vietnameserna vinkade av fransmännen år 1954 behöll de godsaker som bröd, majonnäs och paté. Cyklande gatuförsäljare fyllde på med inhemska smaker och så föddes det som många kallar för världens godaste macka, säger Tau Mandeus, ägare.

Bun Bun planerar att öppna den 1 juli på Magnus Ladulåsgatan 2A. Krogen kommer att hålla öppet dagligen mellan 10-20. 

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!