RECAP: Tusen år till julafton, avsnitt 21

14:01 21 Dec 2015

Dagens avsnitt av Tusen år till julafton är det på förhand mest kritiserade – eftersom det råkar röra vid det fullkomligt vidriga och tabubelagda ämnet sex.

Greta Thurfjell tittar på julkalendern från ett mer frisinnat sjuttiotal än gårdagens.

Men innan flumkollektivet grundas och snusket tar vid äter The Haag-Lundgrens falukorv. Med äpple. Och ost. "Och lite senap också", som Erik Haag upplyser familjen om när han drar sig för att berätta den riktiga överraskningen: att en till familj ska flytta in i huset.

Föräldrarna i den nya familjen: ett underbart mobbarpar med Hoola Bandoola Band-vinyler och störiga musikinstrument! Guldcitat av Kakan, detta, om tidsandan: "Barn är barn är vuxna är barn är vuxna".

Kan inte fatta att Olof Wretling har mage att göra något så opassande som att läsa en sjuttiotalsbok som innehåller en tecknad bild på två nakna människor – för barn! Barn! De har aldrig behövt se en naken människa förut och ska inte göra det på trettio år framöver om de arga föräldrarna får bestämma, hör ni det, SVT. Ni har single-handedly pajat barndomen för varenda tittande barn.

Eller så är det föräldrarna i fråga själva som har gjort det, huh? Inte för att vara sexpositiv, men hur orkar man ens hetsa upp sig, hörni. 

Det som egentligen måste satt djupa ångestspår i både barn och vuxna: Pingismatchen.
Tanken på ostfondue som "en flytande macka": betyg: 1
Antal gånger Erik Haag var naken: 0 (av totalt: 3)

Har du missat tidigare avsnitt av julkalendern? Här finns fler recaps.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!