Poppels tänker alltid öl i kombination med god mat

14:30 15 Jan 2018

Diana Rios säger att det som lockar med mikrobryggerier är det faktum att det är lokalt producerat i Sverige. 

Det tog ett litet tag innan Diana Rios förstod att det faktiskt var just öl hon ville jobba med. Insikten kom till henne för några år sedan när företaget växte och de blev ett nationellt varumärke. Själv föredrar hon en ale som inte är för alkoholstark.
– Jag vill gärna kunna dricka fler än tre stycken olika under en och samma kväll. 

Favoritölen just nu är Session India Pale Ale.Hon säger att det som kännetecknar en bra öl är att den är välbalanserad samt håller en hög kvalité och Diana tror själv att nästa trend går åt det hållet.
– Öl är inte bara en stor stark. Vi på Poppels tänker alltid öl i kombination med god mat.

Läs mer om Nöjesguidens Ölmässa.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Ichi

Saori Ichihara är en av Stockholms bästa kockar just nu. Kanske landets.

Frantzén

Efter att ha slussats ned för en trappa till matsalen välkomnas vi av Björn Frantzén, som överser ett femtontal kockars jobb i det stora öppna köket.

Tong

Vi kommer garanterat att återvända många gånger till Tong, men chilla med chilin eller byt namn till Tjong.

Eatnam

Hörnlokalen på Odengatan och Västmannagatan har länge brottats med vad som verkade vara en förbannelse. Kanske har den nu brutits.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!