Pistonhead och Hornsgatan öppnar rockbar

Redaktion 16:03 6 Dec 2023

Boka ett privat Rider Room med allt vad det innebär. 

Nu öppnar restaurang Hornsgatan en bakficka där du som besökare har möjlighet att få din rider uppfylld, detta oavsett om det gäller en karaokemikrofon eller bongotrumma. Satsningen görs i samarbete med ölmärket Pistonhead. 
– Rider Room är vårt sätt att låta alla musikfans ta del av livekulturen och backstagelivet som vi alla någonstans drömmer om, säger Rickard Edman som är produktchef för Pistonhead.

Rummet går att boka för upp till 15 personer, och du väljer i samband med bokning vilka saker du vill ha på er rider. Bland annat går det att välja bland mat och tilltugg som chark, popcorn eller cornichons, men även lite mer speciella föremål som ett anatomiskt korrekt skelett, en rökmaskin eller ett porträtt på Nicholas Cage.

Du bokar Rider Room och väljer dina tillval här. Lediga tider finns från och med nu och tre månader framåt. 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Melanders Södermalm

Det var i början av förra året som det meddelades att Söderhallarna skulle renoveras inom en nära framtid, och majoriteten av de etableringar som huserar där behövde maka på sig. En av dessa var Melanders som befunnit sig på adressen sedan 1992. Sökandet efter nya lokaler sattes därmed igång och i slutet av samma år meddelades att Melanders istället tar över Södra Sällskapets lokaler på Åsögatan. 

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!