Pinchos släpper godisläsk efter ett aprilskämt

15:46 30 Sep 2019

Förra året drog de till med det som ett skämt i sociala medier, men nu släpper Pinchos godisläsk på burk på riktigt.

Det började som ett oskyldigt att aprilskämt från restaurangkedjan Pinchos sida - läsk med smak av populära godissorter på burk. I restaurangen har de nämligen alkoholfria drinkar med smak av godis som är populära, och efter ett enormt gensvar i sociala medier med folk som ville att burk-varianten skulle bli verklighet förra året har de nu tagit fram det som riktig produkt.

Eftersom detta pressmeddelande kom 30 september, samma dag som läsken börjar säljas, väljer vi att tro att det är på riktigt den här gången. Pinchos släpper alltså garanterat tre sorters läsk på burk i smakerna Fizzy Bubblizz, Peachy och Hallon Salt på sina restauranger tillsammans med Dirtwater Fox Brewery. Marknadschefen Håkan Tiderman skriver att han tycker att det är roligt att de lyssnat på sina kunders önskemål.
– Till skillnad från många andra restaurangbolag har vi en unik direktkommunikation med våra gäster genom våra sociala kanaler. När de utmanade oss att släppa läsken på riktigt tog vi chansen att faktiskt agera på deras önskemål.

De tre läsksorterna innehåller inga färgämnen och tillverkas enbart på fyra ingredienser som alla är veganska och ekologiska. Dessutom innehåller den inget koffein vilket gör att alla kunder är välkomna att dricka läsken oberoende av ålder.

Läs även: Ölhaksguide.

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!