Nu öppnar Debaser pontonen

09:00 30 Apr 2021

Flytbryggan i Hornstull har premiär lagom till Valborgshelgen.

Fredagen den 30 april klockan 15:00 är det säsongspremiär för Debaser Pontonen. Flytbryggan håller sedan öppet hela helgen från lunch. 
– Vi är så himla glada för att komma igång, vara utomhus och börja umgås igen om än smittsäkert såklart. Vi känner oss lätt överladdade och hoppas våra gäster gör detsamma, säger Annelie Telford som är vd för Debaser.

Måndag till torsdag nästa vecka blir det en konstpaus för att färdigställa bygget, men från den 7 maj håller pontonen öppet dagligen så länge vädret tillåter. 

Debaser har sedan länge varit engagerad i miljöfrågor, och från och med denna säsong presenterar de hela verksamheten i samarbete med Klimato – ett företag som hjälper andra företag att få ner sina koldioxidutsläpp.
– Vi har anpassat vårt utbud, och så kommer vi att visa koldioxidutsläppet för vardera rätt på menyn så våra gäster kan själva välja om de vill ta med klimatpåverkansfaktoren när de väljer vad de vill äta.

Läs även: Debaser bygger brygga.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!