Debaser bygger brygga

15:45 12 May 2020

Debaser Strand har under många år jobbat för att få anlägga en ponton med bar och restaurang vid Hornstulls Strand. Nu blir drömmen verklighet.

Den 22 juni öppnar Debaser Pontonen som kommer att ha öppet alla dagar vädret tillåter mellan 12-24. Säsongen pågår ända fram till den 5 september.

I en facebookuppdatering beskriver Debaser själva detta något som en gamechanger för en verksamhet som under en tid brottats med en rad utmaningar.
– Vi tackar de tjänstepersoner, borgarrådssekreterare, politiker, konsulter och samarbetspartners som har hjälpt oss att förverkliga vår dröm. Stockholms Stad har hjälpt oss att rädda oss själva i dessa bistra konsertarrangörstider. Vi ser fram emot att kunna erbjuda Stockholmarna ett nytt klassiskt vattenhål i strålande solläge från öppning tills solen går ner.

Debaser Pontonen kommer att erbjuda lunch, middag, småplock och "en massa dryck". 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!