Nu kommer säsong två av Hemliga beundrare

10:48 17 Aug 2018

Nöjesguidens webbredaktör Frasse Levinsson blev castad till att medverka i programmet.

När det första avsnittet av Hemliga beundrare sändes skrev jag att det var det bästa dejtingprogrammet som har gått i ett par skor. Nu är det snart dags för säsong två. Den 3 september klockan 21.00 börjar den andra säsongen i TV3. En säsong jag faktiskt själv blev inbjuden till att medverka i.

För ett par månader sedan fick jag ett samtal från ett nummer jag inte hade inlagt i mobilen. Jag svarade naturligtvis inte. Jag svarar knappt när jag vet vem det är som ringer. Efter lite detektivarbete upptäckte jag att numret tillhörde någon som jobbar med castingen för Hemliga beundrare. Trots att jag nu visste vems nummer det var skrev jag "Vem?" i ett sms.


Jag kan erkänna att jag blev lite uppspelt. Det kändes festligt att medverka i reality-tv. Men kunde jag verkligen vara med i Hemliga beundrare? Vad är det för ett sammanhang att synas i? Och tänk om det var ett komplett psykfall som ville dejta mig? Det var mycket att tänka på. Men jag behövde inte fundera särskilt länge. Strax därpå dök det upp ett mejl i min inkorg. Jag hade inte alls någon hemlig beundrare.
De ville alltså att jag skulle vara beundrare och inte beundrad. Vilken befängd tanke. Att jag skulle sitta där på Scandic Anglais mitt emot någon oförlöst kärlek och bara "Ja, jo jag fick ju syn på dig för ett år sedan och blev kär i dig i hemlighet och nu har jag tagit med TV3 och tänkte berätta det för dig". Så det blev förstås ingenting med den saken. Men det ska bli spännande att se vad de har hittat för dårar till den här säsongen.

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!