Nöjesguidens ölmässa i Stockholm är tillbaka 2022

Redaktion 09:45 1 Dec 2021

Den 2 april är det dags att släcka törsten igen. 

Under de senaste sex åren, med undantag för 2021, har Nöjesguiden samlat några av landets bästa mikrobryggerier under ett och samma tak i Stockholms innerstad och 2022 blir till skillnad från föregående år inget undantag. Ursprungligen skulle vi ha återvänt till Pelarsalen och Marmorvalvet lördagen den 29 januari, men på grund av pandemin sköts mässan upp till den 2 april då vi äntligen får återvända till Norra Latin. Förra året lockades cirka 800 besökare, och det var lapp på luckan flera dagar innan öppning. Biljetterna till årets fest finns ute nu. 

Totalt medverkar drygt ett tjugotal utställare, mestadels från Sverige och Stockholmsområdet men också några mer långväga gäster. En fullständig lista med bryggerier kommer att presenteras under våren.

Utöver skummande drycker blir det precis som tidigare år även underhållning i form av livemusik och dj:s. Biljetter finns ute nu och de hittar du här

UPPDATERING: På grund av då rådande restriktioner flyttades ölmässan fram till den 2 april. Köpta biljetter gäller. Läs mer på ng.se/olmassan. 

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Borasco

Det är inget dåligt samlat cv som ligger till grund för Tjärhovsplans nya restaurang och bodega.

Krogrecension: Petri

Petter Nilsson har tidigare bland annat ansvarat för driften på Spritmuseums restaurang och drivit restauranger i södra Frankrike.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!