Näst godaste ölen på Nöjesguidens ölmässa

13:20 30 Jan 2018

Nöjesguidens Ölmässa i Stockholm fick besökarna rösta fram sin favoritöl under kvällen. Heartbeat Lager från Dunder & Krut kammande hem andraplatsen.

Vad hade Dynamit-Harry sagt om det här?
–Vilken jädra smäll! Klart han varit stolt över att hans favoritöl uppskattas av så många. Kanske han till och med unnat sig en liten öl för att fira..

Vad har du att säga om att er lager var uppe i kamp mot Stouts och en New England-Ipa?
–Det är fantastiskt vilket mottagande vi fick, vi är så sjukt stolta och glada över att så många gillar vår öl. Med tanke på hur många fenomenala bryggare och öl som fanns representerade på mässan är det ännu mer smickrande att hamna där uppe i toppen med vår Heartbeat Hoppy Lager. Vårt mål när vi startade Dunder & Krut har hela tiden varit att göra uppror i landet lageröl. Att skapa lageröl som är full med smaker och kan avnjutas med spänning och överraska utan att tappa en lageröls egenskaper med smakbalans och lättdruckenhet. Att sedan besökarna känner likadant är ju oerhört stort. Det är ju trots allt alla dem som dricker vår öl som vi brygger för, och detta är ju det finaste kvittot man kan få på att vi gör rätt saker.

Vad tyckte du om Nöjesguidens Ölmässa?
– Det blev verkligen precis vad vi hade hoppats på; en intim och social mässa med massor av skratt och trevliga människor. Hela dagen hade vi en grym stämning både bland utställare och gäster. Vi vill tacka alla som var och besökte vårt ”vardagsrum” och alla bakom mässan för att det blev så lyckat. 

Den som inte fått smaka Heartbeat, var kan denne göra det?
–Vi finns givetvis att beställa via Systembolaget (art. nr 89332), vilket vi verkligen uppmuntrar folk att göra för att hjälpa oss att dra igång lagerölsupproret över hela Sverige. Annars finns vår öl Heartbeat Hoppy Lager på en del restauranger och barer i Stockholms-området, bland andra Flippin' Burgers, Barrels i Gamla Stan och MacKinley’s Inn för att nämna några. Vi jobbar för fullt för att komma ut på fler ställen så att ännu fler kan få avnjuta vår öl.

 

Läs mer om Nöjesguidens Ölmässa och vinnarna i Stockholm

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!