Mediabar med Universal Music och Scenkonstmuseet

Redaktion 12:20 11 Nov 2019

Nöjesguiden tar över Groggen och gästas av Emil Gustafsson, Maia Wright samt Scenkonstmuseet.

Vid varje Mediabar tar en medieaktör över innehållet och sätter sin touch på Groggen, foajébaren på Södra Teatern. Den 27 november bjuder Nöjesguiden in Universal Music och Scenkonstmuseet för en helkväll. 

LIVE: Emil Gustafsson
Popbandet Urban Cone meddelade i slutet av förra året att de tackar för sig. Nu har sångaren och frontmannen Emil Gustafsson släppt sina första låtar som soloartist. Spelningen på Mediabar blir första chansen att höra dessa live, du kommer inte att ångra dig. 

LIVE: Maia Wright
Hon har över 80 miljoner streams i bagaget men trots att hennes medverkan som låtskrivare och sångerska generat tre listplaceringar på Billboard och US Radio Dance Chart är hon fortfarande något av en doldis. Nu ska det bli ändring på det. Maia Wrights debutsingel Decent finns ute nu, och nästa år släpps hennes EP.

Scenkonstmuseet
Med en drygt 100-årig historia och omfattande samling kommer även Scenkonstmuseet att medverka under kvällen med utlottning av biljetter, information om kommande utställningar samt att de visar upp en av de dockor som kommer att användas framöver.

Groggen är en av Södra Teaterns största satsningar någonsin. I höst är Groggen ditt nya vardagsrum där det under tisdagar, onsdagar och torsdagar blandas allt från samtal till poddar, queer open stage, releasefester, ritklubbar, quiz och mycket mer. Alltid fri entré. 

Läs mer på kvällens facebookevent.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!