Låt Live Leva flyttar in på Hobo

Redaktion 13:29 9 Apr 2020

Onlinefestivalen bjuder in till att vara ensamma tillsammans, och du kan se alla livekonserter direkt från ditt hotellrum.

Onlinefestivalen Låt Live Leva är ett initiativ av artistbyrån Jubel för att främja artister, musiker och livescenen i Sverige. På grund av viruset har konserter ställs in vilket lett till att artister har förlorat en stor del av sin inkomst, tillsammans med möjligheten att få möta sin publik. De två första upplagorna av Låt Live Leva spelades in i Soundtrade Studios och sändes via livestream på både Youtube, Twitch och via Nöjesguiden. Över 110 000 personer från olika delar av världen har hittills besökt den digitala festivalen.

 

"Stockholms musikscen är en stor del av vårt DNA"

 

Den 18 april flyttar Låt Live Leva in på Hobo Hotel på Brunkebergs Torg 4, under parollen "Ensamma tillsammans". Specialupplagan kommer komplett med ett campingpaket där du kan följa hela festivalen direkt från ditt eget dubbelrum på hotellet. I festivalbiljetten ingår utöver övernattning för två även roomservice och överraskningar. Helt enkelt ett boutiquehotell med roomservice som festivalcamping till en digital festival.
– Vi på Hobo är oerhört glada att kunna bidra med en arena i en tid då många har ett stort behov att att känna gemenskap. Stockholms musikscen är dessutom en stor del av vårt hotels DNA och vi har så mycket att tacka den för. Det känns fint att förhoppningsvis kunna ge något tillbaka till den, säger Lotta Brattin som är vd på Hobo.

Festivalpaketet går loss på ynka 495 kronor för ett dubbelrum, och går att boka här. Precis som tidigare går det även att följa livespelningarna online via bland annat Nöjesguiden.
– Vårt mål är att Låt Live Leva trots rådande begränsningar ska bli Sveriges största festival någonsin, säger Erik Ohlsson, VD På Jubel.

Festivalklara artister presenteras löpande under den kommande veckan. Läs mer på facebookeventet.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!