Klara Lind och Stockholmfood startar technobrunch

15:14 11 Dec 2023

Mästerkocksvinnaren och proffsätaren slår sina påsar ihop. 

En gång i månaden under fyra månader kommer Klara Lind och Rebecca "Stockholmfood" Brage-Gumpert att anordna technobruncher i den kommande krogen Mess lokaler på Smålandstorget. Den första brunchen rivs av redan på trettondagen.
– Mina två passioner i livet är mat och techno. Att få slå ihop techno med maten jag lagar är en dröm i sig. Jag har lagt ner mycket tanke och omsorg i att välja ut specifika DJ:s till varje tillfälle för att skapa en optimal upplevelse tillsammans med maten, säger Klara Lind, Mästerkocksvinnare år 2017.

Först ut bland bokningarna är Özgur Can samt Olge. BrunchKlubben kommer att äga rum den första lördagen i månaden mellan 12-19 och dagen inleds med en sittande brunch för 100 gäster samt dagens första DJ. Från 14.30 är det eftersläpp för de som vill ha dagsfest men skippa brunchen.

Bord bokas via Boka Bord

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Melanders Södermalm

Det var i början av förra året som det meddelades att Söderhallarna skulle renoveras inom en nära framtid, och majoriteten av de etableringar som huserar där behövde maka på sig. En av dessa var Melanders som befunnit sig på adressen sedan 1992. Sökandet efter nya lokaler sattes därmed igång och i slutet av samma år meddelades att Melanders istället tar över Södra Sällskapets lokaler på Åsögatan. 

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!