Krognytt: "Det här är något helt nytt, kanske även världsunikt"

21:53 29 Sep 2023

Nytt restaurangkoncept ska skaka liv i Mäster Samuelsgatan. 

Gänget bakom den nya restaurangsatsningen Mess på Mäster Samuelsgatan 19 vill enligt egen uppgift få Stockholms kulinariska scen att smaka på nya stökiga influenser.

Lokalen på 1 250 kvadratmeter har stått tom ett bra tag, men i början av 2024 slår dörrarna upp till den första av flera restauranger under ett och samma tak.
– Idén med flera nya restauranger i samma restauranglokal är något helt nytt i Stockholm, kanske även världsunikt. Och nej, det är ingen foodcourt, inte heller någon nattklubb, men att det kommer bli skönt stökigt kan vi lova. Att platsen behöver energi råder det inget tvivel om, och det ska vi tillsammans med några av de bästa restauratörerna se till att den får, säger Jimmie Hall som är en av grundarna till Mess.

Vad gäller meny och övrigt i konceptet avslöjas inte särskilt mycket i nuläget mer än att anslaget är brett. 
– Vår vision med Mess är att utvidga upplevelsen av vad en restaurang kan vara; en dynamisk mötesplats där människor kan träffas, äta, underhållas, underhålla och uppleva nya influenser. Vi vill hjälpa till att skapa en restaurangscen som överraskar, ger energi och sätter fart på fantasin samtidigt som vi bibehåller matbordstraditionens kärna, fortsätter Jimmie Hall.

Mess öppnar på Mäster Samuelsgatan 19 i början av 2024. 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!