Jureskog är på krigsstigen

15:53 18 Nov 2016

Johan Jureskog kan just ha startat ett hett krogbråk.

Johan Jureskog är inte känd för att tyst räkna till tio och låta ilskan passera. Nu är han ute och svingar igen. På sin Instagram skriver han att han är en person som älskar att hylla personer som det går bra för och han ser upp till. Och nu är det krögaren Daniel Crespi som är föremål för Jureskogs kärlek.

”Han kallar sig krögare och driver sina restauranger som att det vore hans egna utan att äga 1%. Det kallar jag bra anställd! Hans driv lyser igenom som en konceptmaskin, ingen är så kreativ som han!”, skriver Jureskog och fortsätter:

”Men hans bästa sida som "krögare" är verkligen hans generositet! Kommer aldrig glömma mitt första besök på Djuret då jag blev bjuden på en flaska Sassicaia -06 (vet ju inte iof om det var Daniel eller ägarna som bjöd). Sen dess har jag ätit så många fantastiska gratismiddagar här, han är så generös (ja eller ägarna). Ett tips för er som gillar vin så är det en galet billig vinlista, många vinerna är prissatta långt under inköpspris! Vi krögare förstår inte riktigt hur det hela går ihop rent ekonomiskt då det är små marginaler vi jobbar med, genialisk! Daniel! Ingen kan vara krögare med andra människors pengar som du!, keep up the good work”.

Det är inte utan att man anar ett visst mått av ironi. Är det en "beef" på g?

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Melanders Södermalm

Det var i början av förra året som det meddelades att Söderhallarna skulle renoveras inom en nära framtid, och majoriteten av de etableringar som huserar där behövde maka på sig. En av dessa var Melanders som befunnit sig på adressen sedan 1992. Sökandet efter nya lokaler sattes därmed igång och i slutet av samma år meddelades att Melanders istället tar över Södra Sällskapets lokaler på Åsögatan. 

Krogrecension: Poppy

Öppningen är fortfarande så pass ny att inte ens serveringstillståndet är på plats i samband med att vi besöker krogen för första gången.

Krogrecension: Gurras

I samma ögonblick som vi stoppar in foten på Postgatan 16 möter huvudpersonen själv upp med ett fast handslag och ett smittande leende på läpparna.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!