Hög tid för Pom Friteri

09:47 28 Apr 2023

Nu står det klart att Pom Friterie slår upp dörrarna den 19 maj. 

Den nya krogen Pom Friterie som öppnar i korsningen Lästmakargatan och Regeringsgatan satsar fullt på pommes frites av högsta kvalitet. Menyn bygger på handskurna pommes frites som den holländska krögarduon Marvin Romein och Jorit Gras har utvecklat under flera år. ­­ 
– Med Pom Friterie vill vi lyfta pommes frites från snabbmat till en färskt tillagad premiumprodukt med smak av den odlade potatisen. Tillagningen har utvecklats under flera år medan vi letat efter den perfekta lokalen, säger Jorit Gras som är medgrundare och kreativt ansvarig på Pom Friterie. Nu längtar vi bara till öppningen.

Menyn bygger på toppade frites med olika teman från världens kök såsom Grekland, Marocko och Japan. Krogen serverar även friterade bites och pickles samt andra mindre rätter. Även ostron och skaldjur kommer att finnas på menyn när dessa är i säsong.

Dryckeslista är framtagen av medgrundaren Marvin Romein som tidigare har varit barchef på bland annat Kåken och L'Avventura. Denna bygger främst på bubblande drycker för att passa till den friterade maten.

Stad: 
Kategori: 
Publicerad i tidning: 

Texten har även publicerats i Nöjesguiden nr 05, 2023.

0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!