Hanna Widerstedt skriver bok

10:56 15 Dec 2020

Den forna dokusåpastjärnan ger ut bok om livet som prostituerad i Berlin.

Hanna Widerstedt slog ner som en jävla bomb i Sverige när hon äntrade Big Brother-huset 2012. Hennes fängslande personlighet gjorde henne till en av landets mest omtalade personer under ett par brinnande månader. När hon lämnade huset sprang hon rakt i armarna på Jockiboi, som hon sedan hade en fejkad relation med under en period. Därefter fick hon nog av Sverige och flyttade till Berlin för att bli konstnär. Men planen misslyckades och Hanna Widerstedt började sälja sex för att överleva. Nu ska hon ge ut en bok om tiden i Berlin.
– Det här är min berättelse om mina senaste sju år. Boken innehåller många mörka kapitel om prostitution, psykopatiska män, självmordsförsök och feldiagnostiseringar. Men livet kan vända och nu är jag tacksam och förundrad över hur bra det har blivit, och att jag avslutar boken på ett ljust sätt, säger Hanna Widerstedt.

Boken heter Till mina torskar och skildrar, enligt Hanna Widerstedt själv, de värsta åren i hennes liv. Den ges ut den 21 januari 2021 och är skriven i samarbete med journalisten och författaren Leone Milton.

Läs även: Skräck och avsky i Big Brother-huset

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!