Linus Morgan blir kreativt ansvarig för ginpionjärernas kommande etablering.
Lagom till sommaren öppnar Hernö Gin sin första fysiska bar. Platsen är Hornsgatan vid Slussen i Stockholm. Nu står det klart att Linus Morgan går in som Food & Beverage Manager på densamma.
– Jag älskar den kreativa biten i min yrkesroll och drivs av att leda ett team med gemensam framgång. Lagkänslan är viktig och djupt rotad i mig, det tackar jag min bakgrund som fotbollsspelare för, säger Linus.
Linus Morgan kommer närmast från Mister French där han har arbetat som restaurangchef. Innan dess var han Bar Manager på Tap Room, Clarion Amaranten. Han är därmed också van vid att jobba med Hernö Gins produkter sedan tidigare.
– På Tap Rooms meny hade vi under alla år min cocktail med Hernö Gin, grape, vitpeppar, lime och Champagne på menyn: Jackie Onassis, berättar Linus.
Hernö Gins cocktailbar öppnar någon gång under sommaren 2021.
Läs även: Det våras för ginpionjärerna.