Gondolen är tillbaka

09:42 4 Sep 2023

Den klassiska restaurangen har fått ett öppningsdatum. 

Torsdagen den 19 oktober är anrika Gondolen tillbaka efter en lång tids frånvaro på krogscenen. Bordsbokningen öppnar redan den 5 september, och köksmästaren Patrik Castillo menar att man kommer att känna igen sig i det gastronomiska. 
– När det kommer till menyn har vi utgått från Gondolens klassiska arv men adderat en elegant lekfullhet. Vår vision är att öppna en nygammal klassiker med en modern och sofistikerad känsla.

Några av paradrätterna kommer att vara "fisk med gratäng" som är en dekonstruerad fiskgratäng. Andra inslag vid öppningen är ravioli med höstsvamp, ricotta och parmesan. Det kommer även att finnas en löjromsservering med mandelpotatiskräm.

När Gondolen återöppnar är det i Svenska Brasseriers regi och högst ansvarig för nysatsningen är Matilda Jackson vars ambition är att krogen ska vara en tillgänglig plats för alla typer av besökare. 
– Oavsett om du är stockholmare eller en besökare från någonstans i världen. Vi kommer dessutom att hålla öppet 365 dagar om året, så det blir gott om tillfällen att kika förbi, hälsar Matilda Jackson.

Öppettiderna är måndag till fredag mellan 11:30-01:00 samt lördag till söndag mellan 12-01. 

 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!