Foodora, rullar snart i Göteborg.

Foodora lanseras i Göteborg

15:48 1 Mar 2016

På tisdag nästa vecka, den 8 mars, lanseras mattjänsten och appen Foodora i Göteborg. Tjänsten har funnits i Stockholm sedan slutet av 2015 och går ut på att du kan beställa hemleverans av mat från vanliga restauranger. 

Till en början kommer de som bor inom 4 km från Domkyrkan att kunna beställa från Foodora, men inom kort expanderas upptagningsområdet till Hisingen och Olskroken. Hemkörningen kostar 39 kronor fast pris oavsett hur långt ifrån restaurangen du bor.

Bland de restauranger som är med i starten hittar vi bland annat Fiskekrogen, Bombay Palace, Brewers Beer Bar, The Barn, Korv United, JOS, Vallgatan 12, Taverna avernaFee Fi Fo Fum och Butchers market. 

Idén till Foodora är tysk från början, men idag finns företaget i tjugo städer, fördelade över tolv länder.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Dubbel Dubbel Polhemsplatsen

I ett antal år har Erik Sundfeldt och Lars Olsson med gäng, försett göteborgare med wontons, bao och en massa sugarsnaps. När den fjärde Dubbel Dubbel-restaurangen skulle öppna var hajpen enorm. Lokalen är dubbelt så stor som de tidigare och med ett läge i ett fd. rätt så “ruffigt” område. De som längtade mest efter the grand opening var trots allt GP som efter år av sunkiga mackor från Netto skulle få vällagad lunch – och det fick dem, men middagsgästerna fick vänta lite längre. 

Krogrecension: Bistro Odette

Bistro Odette är litet, men det inte minimalt. Här är det istället familjärt och hemtrevligt på ett sätt jag inte är van vid. Det personliga är återkommande här. Arbetsstyrkan består av de två ägarna, paret Emma och Mathias. Den ena har många strängar på sin lyra och agerar både kock och när behovet finns även servitör. Den förstnämnda är allt i allo – hovmästare, sommelier och servitör.  

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!