Flippin' Burgers i rekonstruktion

Redaktion 12:42 28 Sep 2023

Och två krogar i samma koncern har kursat. 

Sedan ett antal år tillbaka ingår hamburgerkrogen som till viss del startade hela hamburgertrenden, nämligen den av Jon Widegren grundade Flippin' Burgers, i samma koncern som bland annat Tugg Burgers. För två år sedan öppnade de även en ny enhet på Norrlandsgatan

Nu står det emellertid klart att samtliga av koncernen Varma Spisens restauranger antingen är satta i konkurs eller befinner sig i rekonstruktion. Det är enheterna i Örebro och Helsingborg som har fått stryka på foten. Originalkrogen på Observatoriegatan visar emellertid på ett litet överskott för 2022.

Samtliga restauranger förutom de två som satts i konkurs kommer att drivas vidare under rekonstruktionen.

Läs även: Hamburgerkedja i konkurs

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Poppy

Öppningen är fortfarande så pass ny att inte ens serveringstillståndet är på plats i samband med att vi besöker krogen för första gången.

Krogrecension: Gurras

I samma ögonblick som vi stoppar in foten på Postgatan 16 möter huvudpersonen själv upp med ett fast handslag och ett smittande leende på läpparna.

Fei

Lägst upp i Petter Stordalens senaste hotellkomplex, ute på Lindholmen, ligger restaurang Fei. En kinesisk tillflyktsort med utsikt över Göteborgs hamninlopp. Byggherren till fastigheten som restaurangen och hotellet ligger i är den kinesiska biltillverkaren Geely, mångårig ägare till Volvo. Med en ambition om att skapa en kinesisk restaurang i absoluta toppklass, öppnade ägarna upp plånboken på vid gavel och importerade både stora delar av inredningen, samt några enligt utsago, riktigt vassa kinesiska kockar.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!