Efter kritiken – Silvana Imam uppträder på Trädgården

14:55 15 Sep 2017

Silvana Imam sågade Trädgården. Nu ska hon spela där.

Tidigare i veckan fick Trädgården kraftig kritik från olika håll efter att ett klipp där en svart gäst blir nedbrottad av flera vakter spridits under helgen. Incidenten ledde till att Trädgården sa upp avtalet med sitt vaktbolag. En av de starkaste kritiska rösterna var Silvana Imam, som spred klippet och berättade om när hon blev utkastad från Trädgården under Prideveckan. Därför kan det komma som en överraskning att Silvana Imam ska uppträda på Trädgården den 23 september.

Då arrangerar nämligen War Child Sverige Hiphop Live Aid till förmån för organisationens arbete för att stödja barn i krig. Artisterna som ska uppträda är, förutom Silvana Imam, Stor, Michel Dida, Jireel, Lilla Namo, Ivory, Lucia, Lamix, Finess, Sara Kania och Pato Pooh. Dessutom blir det dj:s i form av DJ Taro, Mahsa Khoshnood, Ladieslovehiphop, Mack Beats och Robin Kadir.

Fortsättning följer.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Vinnare Stockholmspriset 2010

Nöjesguidens Stockholmspris delas ut till personer och företeelser som betytt extra mycket under året och som inspirerar och stimulerar andra till att på liknande sätt överträffa sig själva i framtiden. Med andra ord: Stadens lokomotiv. Och vinnarna av Stockholmspriset 2010 är…

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!